Strict Standards: Declaration of menu_description_walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/31/131131/gustav.net/public_html/wp-content/themes/magnifica/includes/content.php on line 237 Anvil kommer till Metaltown « Heavy Metal by Gustav

Anvil kommer till Metaltown

Kultbandet Anvil fick i julas en listtvåa på Itunes efter en svensk Facebook-kampanj kallad ”Anvil aid”.  Nu är den kanadensiska trion klar för Metaltown i sommar – och får därmed en chans att tacka sina trogna fans.

AnvilAtt Anvil har en stor fanbas i Sverige blev uppenbart redan i julas. Då inleddes kampanjen ”Anvil aid” med mål att ge hårdrocksbandet från Toronto en listetta på Itunes i Sverige. Kampanjen såg länge ut att lyckas men till slut blev Idolvinnaren Jay Smith en för hård konkurrent och Anvil med låten ”Metal on metal” landade på en andraplats.

Gav eko i världen
Men trots misslyckandet gav ”Anvil aid” eko i nöjesvärlden – och i juni får de svenska fansen en chans att möta sina hjältar öga mot öga.
– I sommar flyger vi in bandet direkt från Toronto för en spelning på Metaltown, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Förutom Anvil är band som KornSystem of a Down och Avenged Sevenfold klara för festivalen.
Metaltown går av stapeln i Göteborg den 17-18 juni.

Källa:
Tobias Lundgren
Aftonbladet.se

Video: Anvil! The Story of AnvilOfficial Trailer

Reply

Lämna en kommentar.